Augustus 2013

Maandag 5 Augustus

Maandag, het begin van een drukke week. Zowel voor mijzelf danwel de nodige verjaardagen. Dinsdag (6) en woensdag (7) weer de logopedie en fysio maar het is weer een nieuwe maand dus op naar het VU. Eerst hebben mijn papa en mama een gesprek met de maatschappelijk werkster en die verteld dat Integrale Vroeghulp is aangeschreven. Die gaan ons ondersteunen met alles wat niet medisch is ofzo…Daarna naar dr Wolf en vervolgens weer holadiejee naar het prikcentrum. Dit keer voor 2 buisjes. 1 voor de controle of het glycine gedaald en de andere is om te kijken of en in welke hoeveelheid het medicijn is terug te traceren in mijn bloed. Na 4 dagen de uitslag

Donderdag 8 Augustus

Er stonden vandaag 3 kinder verjaardagen op het program. Ja echt. Maar omdat Jard op vakantie was en Kjell het een paar dagen later vierde bleef Evie over. Jim en Wendy hadden heerlijke taart gemaakt alleen is het dan weer jammer dat ik het niet mag hebben. Rotziekte…maar om 17:00 ging de telefoon van papa. Dr. Wolf…..met de uitslag. Goed nieuws en ook een beetje slecht nieuws. Eerst het goede dan maar. De glycine was gezakt van 410 naar 380!!! Top. Maaaaarrrr…..ze kunnen het medicijn niet terug vinden in mijn bloed. Hoe kan de glycine waarde dan zijn gezakt?????????? Een vaag verhaal waar dr Wolf ook geen antwoord op heeft. En je raad het al…….of ik nog (op zeer korte termijn) nog een keer wil komen bloed prikken……ja dag ik ben geen prikbord waar je eindeloos punaise’s in kan steken!!!!??? Maar goed toch maar weer heen…..

Zaterdag 10 Augustus

Ome Lars komt een dagje helpen met het plaatsen van een nieuwe schutting. Ik mag even bij oma spelen omdat ik dan toch alleen maar in de weg loop. Twan is druk een tekening aan het maken voor Kjell, een vakantie vriend, want die wordt morgen alweer 5 jaar!! Ik zeg gebakje!!!!

Maandag 12 Augustus

Vanwege het niet aanwezig zijn van het natrium benzoaat in mijn bloed mogen we ons ’s middags weer melden in het VU 😦 Maar daarvoor hebben we (ik, mama en papa) nog een gesprek in Wijk aan Zee. Daar zit Heliomare en we gaan kijken of ze daar een plekkie voor me hebben. Het gesprek duurt nog geen uur en de vervolg afspraken worden gemaakt!!! We gaan het meemaken!!

Dinsdag 13 Augustus

Opa en oma Baas zijn inmiddels weer terug (met knäckebröd) en we gaan daar heen om even wat knuffels en kusjes te scoren. Gelijk maar even ‘tactisch’ blijven eten…….Daarna even foto’s kijken en ik begin alweer moe te worden….dus wordt het tijd om naar huis te gaan.

Vrijdag 16 Augustus

Nog niets gehoord van het VU. Mama gaat maar eens bellen. “Nee mevrouw dan moet u een bel afspraak maken” …….zucht…… uiteindelijk belt na 15 minuten dr Wolf zelf op (zie je wel dat het kan) en komt met de mededeling dat het er WEER niet inzit. Lichtelijk ongerust wordt er getwijfeld aan de apotheek. Op naar de apotheek. “Nee…..ja…… mevrouw het is inderdaad een ander etiket maar er zit wel degelijk natrium benzoaat in hoor” Dat moeten we dan maar geloven. Raar want de glycine waarde’s zijn gedaald maar het medicijn is niet terug te vinden. We moeten het een een ander bewaren in de koelkast en dan wordt het geannalyserysererdd onderzocht of er natrium benzoaat in zit.

Zaterdag 17 Augustus

Mijn mama moet werken vandaag. Even invallen vanwege het nazomeren bij de groenteverkoopmeneer. Papa blijft lekker bij ons. Het is inmiddels 17:00 en wie hebben we daar??? Dat is Jet!!!!! Mijn oppas. Nou ja mijn oppas…..ook een beetje van Twan natuurlijk 😉 Die hebben we alweer een tijdje niet gezien en aangezien mijn papa en mama opeens  er wel heel netjes uitzien, denk ik dat Jet bij ons blijft. En dat is ook zo. YES!!! lekker chips eten…..

Zondag 18 Augustus

Het is feest. Het is zelfs dubbel feest!!! Femke en Jasper vieren hun verjaardag, pakken groots uit en wij mogen ook een taartje komen eten. Eerst ’s middags nog even bedje slapen natuurlijk maar daarna gaan we toch echt heen. Helemaal leuk en ik mag zelfs op de trampo….laat ik dat nou erg leuk vinden!!! Alle kindjes zitten om mij heen….heerlijk die aandacht!!! I LOVE IT 😉

Donderdag 22 Augustus

Kapper tijd. De hele familie is ingepland bij Haarsjop Marjan(ook voor hem) en alleen mama hoeft niet. Gezellig met z’n allen naar de haarverwijdermevrouw. De 2e keer alweer voor mij. Net als mij…..groeit het als kool; zou mijn vader zeggen!

Vrijdag 24 Augustus

OMG (Oh My God) het is alweer feest!!!!!! Wie er jarig is? OPA BAAS!!!!!!! Weet niet hoe oud ie wordt maar alle 61 kaarsjes op de taart mag ie uitblazen. Mijn papa gaat met de scooter want hij zit midden in zijn nachtdienst. Met als gevolg dat ik mag opblijven. Ja ja tot half 10!!! Wat een mazzel hebben Twan en ik!!

Dinsdag 27 Augustus

Een drukke dag. Eerst de gebruikelijke logopedie en na het bedje slapen mogen we naar Heliomare. De auto brengt ons naar Heerhugowaard. Daar zitten ze tegenwoordig ook. Een soort depenadsechze extra vestiging. Een intake gesprek met allerlei testjes volgt. Ik schijn het goed te doen en de mevrouw(Vera) schrijft alles op wat ik doe. Toen we klaar waren mocht ik uit me, overigens zeer comfortabele, stoel om bij mijn (potentiële) groep te gaan kijken. Ik vind het allemaal prima en de overige 7 kindjes zien mij spelen met een van de 5 leidsters. Sommige zien er wel een beetje apart uit en ze hebben er ook allemaal van die speciale fietsen. Wel leuk speelgoed allemaal….dat heb ik thuis niet!!!!!

Het slechte nieuws is dat er voorlopig nog geen plaats voor me is. Als het voorspoedig loopt is er februari 2014 een plekje vrij. Wel balen maar we gaan niet stilzitten. Maar daar later meer over.

Woensdag 28 Augustus

FEEST!!! Alweer? Ja alweer. De volgende jarig job dient zich aan!!!! OMA BROERSEN wordt iets met een 6 en een 9. Drukke verjaardag maand maar dat is natuurlijk alleen maar gezellig.

Vrijdag 30 Augustus

Mama en Twan gaan een weekend met Opa Broersen, Oma Broersen, Ome Hans, Rick, Mats en Mara naar Duinrel. Ik ben nog een beetje te klein en omdat mijn vader moet werken mag ik naar…….Opa en Oma Baas!!!!! Hadden die niet een bubbelbad??? Jippie!!!! Vindt de laatste tijd zwemmen heel erg leuk en als je dan ook 2 nachtjes mag blijven slapen…. geweldig!!! Gelukkig vinden mijn opa en oma het ook erg leuk als ik er ben dus dat is typisch WIN WIN situatie.

Tot zover….tot morgen!!!!!

Plaats een reactie