Maart 2013

Donderdag 7 maart gaan we weer naar het ziekenhuis. Deze keer niet voor mij maar voor mijn papa. Iets met zijn piepie….maar voor de rest weet ik daar (nog) niets van.

Donderdag 14 maart gaan we wederom naar het MCA, op naar de afdeling kindergenetica. Samen met mijn papa, want mijn mama heeft haar 1e werkdag sinds lange tijd. Een aardige mevrouw vraagt de oren van pap’s hoofd. Nadat ze mij heeft onderzocht wordt er besloten om een grote DNA test te laten uitvoeren op mij. Of ik weer naar afdeling 35 toe wil. Heee is dat niet die afdeling van het bloed prikken?? Ik schiet weer in de stress…… De vraag van mijn papa of wang slijm niet gedaan kon wordt beantwoord met: maar dan kunnen we geen 180.000 (!) punten uit halen. Dus op naar het bloedprikken. Uitslag? Over een maand of 3 😦
Dinsdag 19 maart mag ik me melden bij de dagbehandeling. Daar wordt ik opgenomen vanwege een MRI scan. Mijn papa googeld wat en komt met ‘magnetic resonance imaging. Kortweg is het een beeldvorming met magnetische resonantie om het binnenste van het lichaam, zonder dat dit daarvoor hoeft te worden geopend, te bekijken. Dit gebeurd in mijn geval onder een roesje(ik ben een beetje druk) en zo’n kapje heb ik 2 maanden terug al mee gekregen om te oefenen. Dus no problemo.De scan duurt 45 minuten.
Inmiddels zijn alle uitslagen wel binnen, behalve die van de MRI dan, en ik kan daar heel kort over zijn. Op alle onderzoeken is tot nu toe is niks noemenswaardig te zien. Echter op een van de bloedonderzoeken is er een verhoogde waarde gemeten van een te slappe spierspanning….JOH….maar goed het is wel een soort bewijs van wat al die knappe koppen zien.

Dinsdag 20 maart voor de eerste keer naar de kapper. Ik gedraag me voorbeeldig en de krullen die spontaan ontstaan, schijn ik van mijn vader te hebben.

Plaats een reactie