Februari 2013

Maandag 4 februari werd mijn mama gebeld over het plan ‘Maud’. Een duidelijk verhaal waar maanden over heen zullen gaan. Diverse ziekenhuis en specialist bezoeken staan op de planning. LET”S GO!!!!

Maandag 11 februari is een lange maar ook spannende dag. ’s ochtends om 11:00 mogen we ons melden bij de de eerste afdeling. Wat volgt is een reeks aan bezoeken. Bloed prikken (wat een feest….NOT) maar ook een bezoekje aan de anesthesist is gewenst(lees voorbereidng MRI). Bij de oogarts moet ik het een en ander goed bekijken en de oren worden gecheckt door de KNO arts. Als laatste de neuroloog (dr. ten Houten) die mij in het begin een beetje vreemd aankeek. Bij vertrek hadden mijn papa en mama toch wel het idee dat dit een hele kundige man is. Dat bleek ook uit de verhalen die ik later die maand hoorde(ook op het schoolplein ja) van allerlei mensen. Twan mocht deze dag lekker broodje eten bij Oma Broersen.

Dinsdag 19 februari maar weer een naar het ziekenhuis. Vandaag staat er EEG op het menu. De EEG scan is een soort methode om de hersenactiviteit te meten in mijn bovenkamer te meten. 40 plakkertjes bedekken mijn hoofd en ik vind dat maar wat NIET leuk.

Ondertussen gaan mijn papa, mama en Twan naar Winterberg en ik mag lekker een weekje logeren bij Opa en Oma Baas. Jeanet, mijn fysio, kreeg lucht van het feit dat mijn opa en oma een jacuzzi hebben dus na het eerst volgende bezoek aan Jeanet kreeg Oma verschillende oefeningen mee!!! Lekker 2 keer per dag badderen met oma. Wat een feest!!!!

Plaats een reactie