September 2013

Dinsdag 3 September

Mijn papa neemt mijn mama mee naar…….ja waar naar toe eigenlijk?? Ik weet wel, ik mag logeren bij Ome Patrick en tante Wendy. Samen met mijn grote vriend Twan mogen we een nachtje blijven. Wat een feest!!! Lekker spelen met Jard en Nikee. Woensdag komen mijn papa en mama weer thuis en ze gingen naar een zusteracteerdingmusical. Was erg leuk zeiden ze en ze hadden me onwijs gemist!!! Jard en Nikee vierden diezelfde woensdag ook hun verjaardag. Dus het was dubbel dubbel feest.

 

Zaterdag 7 September

Het is alweer een jaar geleden. Where is the time went? Een jaar terug stapte mijn papa en mama in het huwelijksbootje. Wat was het een leuke dag en helemaal omdat ik er ook bij mocht zijn. Nikee is ook vandaag echt jarig dus even een kusje gebracht.

 

Maandag 9 September

Op naar het gemeentehuis. Vanwege Heliomare willen ze graag een legitimatie bewijs van mij hebben. Dat kan alleen moeten we even een id kaart scoren. En pasfoto’s natuurlijk. En omdat we er toch zijn brengen we gelijk even een bliksem bezoek aan de afdeling WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Na een goed gesprek konden we huiswaarts waarna we een gebakje gingen halen bij Jet, onze oppas. Zij wordt 14. En ze is zooooooooooo lief voor mij!!!! De beste oppas van de heeeeeeele wereld!!

 

Dinsdag 10 September

Hieperdepiep HOERA!!!! Tante Cindy is weer een jaartje ouder. Hoeveel weet ik niet maar dat weet mijn mama wel….Dokter Mulder belt rond half 5 met de uitslagen van de EEG. Dat was om te kijken of ik tijdens de scan epileptische aanvallen heb. Niks te zien en dus ook nothing on the hand!!!! Na een aantal minuten hangt mijn moeder dan ook weer op.

 

Zondag 15 September

Mijn papa en Twan gaan weg met de auto. Ze gaan Rik ophalen en dan gaan ze allemaal oude auto’s kijken in Wognum. Vind ik niks aan dus ik blijf lekker bij mama. ’s Middags gaan we op verjaardag bij mij (onze) oppas, Jet. We hebben leuke cadeautjes gekocht en ze vindt de ketting prachtig!!!!

 

Maandag 16 September

De ergotherapeut, Nadia, van Heliomare komt langs voor een intake gesprek. Ze is heel aardig en er wordt heel veel gepraat. Over mij, zover was wel duidelijk.

 

Dinsdag 17 September

Om 09:45 mag ik me melden in Alkmaar in het audiologisch centrum. Wat????? HET AUDIOLOGISCH CENTRUM!!!!!! Dus ik mag wat hoortestjes doen en ze waren super tevreden over mijn oren en gehoor!!! Niks mee aan de hand!!

 

Zaterdag 21 September

Sinds een aantal jaren hebben mijn papa en mama een eetclubje. De Buritoclub genaamd en dan hebben ze met wat vrienden om de zoveel maanden een samenzijn en gaan ze Burito’s eten. Dat zijn Mexicaanse raps en eten daar allerlei lekkere dingetje bij. Biertje, wijntje, Irish coffee zijn dan ook maar een paar ingrediënten die op zo’n avond voorbij komen. De club bestaat uit Mark en Linda (mijn peter en meter!!!) Rob en Marielle en Ome Patrick en tante Wendy. En omdat het deze keer bij ons is mogen Jard en Nikee bij ons slapen. En dat vind ik altijd heel erg gezellig!!!!!

 

Maandag 23 september t/m 29 September

Een rustige week……ook wel eens lekker…. 😉

Plaats een reactie