November 2013

Dinsdag 5 November

Omdat ik de nodige aanpassingen krijg in en om huis, hebben mijn papa en mama een gesprek met de WMO, Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Dat is een apart loket bij de gemeente en die komen vandaag bij ons thuis om over allerlei dingen te praten. Er wordt een hoop gepraat en er worden 2 dingen toegezegd. Ik krijg een badsteun voor in bad en een nieuwe wandelwagen!!!! Ze gaan ook nog even naar boven om het een en ander te bekijken in de badkamer, op te meten en wat foto’s te maken. Wordt vervolgd.

Jard en Nikee komen ook weer logeren. Dit keer komen ze 2 nachtjes logeren!!! Hun papa en mama gaan slagerijen kijken ofzo en iets met een hotel.

Between the hooks, dat is engels voor tussen de haakjes……dat verhaal van logopedie en fysiotherapie gaat onverminderd door. Jullie horen daar misschien niets meer over maar dat gaat week in week uit nog gewoon door. Dat blijft. Totdat ik naar Heliomare mag.

 

Maandag 11 November

Vandaag staat er weer een retourtje naar het VUMC op het programma. Twan is druk met zijn lampion die vanavond weer mag schitteren. Wat kan ie toch goed lampionnen maken!!!! En omdat ik waarschijnlijk wel laat thuis ben vanmiddag mag hij mee met tante Wendy naar de kerkdienst in de Martinus kerk.  Het wordt inderdaad laat en mijn papa is dan ook nog maar net op tijd om bij de deur te zitten voor alle kindertjes die een liedje komen zingen. Ik hoef niet zo nodig mee met Twan, want het is toch veelstekoud(?)!!!!

 

Woensdag 13 november

Eindelijk is ie er dan. Mijn nieuwe bed!!! En omdat mijn slaapkamer helemaal gepimpt is staat ie fantastisch!! Wel een beetje groot, maar ja ik wordt (ja tante Wendy met een t) al heel groot. Ik ben inmiddels al 92 cm!!!…….dat dacht ik!!!

“s middag moet Twan handballen. Tenminste, hij doet mee met de minihandbalmiddag. Vindt ie erg leuk alleen voetbal blijft toch zijn passie!! Mijn papa en mama gaan ook mee!! Gezellie!!!

 

Zondag 17 November

Nadat we ’s ochtend broodje hadden gegeten was er veel gedoe over iets met een Sinterklaas intocht in Zijdewind. Ik snapte het niet dus ik ging gewoon bedje slapen. ’s Middags mochten we naar Opa en Oma Broersen. Waarom weet ik niet maar daar kwam ik al snel genoeg achter. Omdat Sinterklaas in het land is mochten we kijken of er misschien bij Opa en Oma cadeautjes waren gebracht. En wat denk je? Hele serre vol met cadeaus!!!!!! En mijn naam zat er ook bij. Hoe wist ie dat ik daar zou komen??? Goed, niet zeuren lekker uitpakken en papier scheuren. Hobby van me. Ja echt. Moet ik leren van de Fysio. Nou dat gaat me goed af hoor. Echter het grootste Sinterklaas cadeau moest nog komen. Je kan het niet inpakken en toch was het er. Ik ging namelijk mijn eerste stapjes los doen. Mijn papa en mama gilden het uit!!! Dat is ff een mooi cadeau!!!!!

 

Zaterdag 23 November

Mijn papa en mama hebben vanavond een feestje en ik mag samen met Twan bij Opa en Oma Baas logeren. Als ik lief ben (ik ben toch altijd lief 😉 )mag ik ’s avonds mijn schoentje daar zetten. Ik zing mijn longen uit mijn lijf GAGAGAGAG LALLALL OOOOOO en Twan zingt een liedje over een Piet die een lekke band heeft en dat daar weer een pepernoot in zit en dan rijdt ie weer door rood. Beetje domme Piet dacht ik nog. De volgende ochtend zaten de schoenen zeer goed gevuld. Twan en ik zijn toch verwend!!!!!!!!

 

Vrijdag 29 November

Vandaag komt alleen Jard bij mij spelen. Twan en Nikee gaan een weekendje weg met Opa en Oma Broersen naar de chalet in Vierhouten. Daar komt Sinterklaas ook al…… Die man heeft het echt verskrikkeluk druk!!!! Maar Jard blijft wel eten. Net als onze tijdelijke gasten Rick, Mats en Mara. Gezellie. We eten patatjes. Tenminste hun eten patatjes. Ik heb eerst mijn eigen prakje eten maar ik mag toch een paar patatjes als iedereen gaat eten.

Plaats een reactie