Juni 2013

Het is inmiddels alweer juni en er liggen weer een hoop leuke dingen in het verschiet…..zooooo eerst de pen van mijn vader maar eens afgepakt. Hij mocht heeeeeeel lang schrijven maar ik ben weer beter hoor!!!! Dus kan ik ook gewoon zelf weer schrijven…..ik ben al bijna 2 (?)

Aan het eind van vorige maand heeft dr. Boersma mijn vader gesproken over hoe het nu verder gaat. Na een kleine update van mijn vader hoe het allemaal verlopen was, hebben ze de afspraak die gepland stond in september, naar voren gehaald. Dat wordt dus nu half juni. Logopedie is besproken en inmiddels ook al in de grote agenda vermeld.

2 Juni

Mijn groot held is vandaag jarig. En mijn grootste vriend, Jard, deed zijn 1e communie. Omdat er dus 2 feestjes waren op een dag, en we heeeeeel veel gezamelijke familieleden hebben, was het idee om het bij ome Patrick en tante Wendy te vieren. Die hebben een pracht plekkie daar (lees: Weber lokaal) en met een grote tent erbij kon het niet fout gaan. Ome Patrick, tante Wendy, mama en papa hebben kneiter hard hun best gedaan om alles mooi te versieren. Zaterdag(avond) de voorbereidingen gedaan en omdat het wel eens laat kon worden mocht ik blijven slapen bij ome Patrick en tante Wendy. Die hebben zo’n lekker bedje!!!! Dus ging ik daar goed slapen. Maar wat was het lekker weer op Twan en Jard hun feest. PRACHTIG gewoon!!!! Na de kerk, waar ik overigens heel zoet was, gingen we een lekker gebakje eten. En omdat je van taart eten heel moe word, ging ik daarna maar even bedje slapen. Er waren ongelofelijk veel kinderen. Wel 100.000 zou Twan zeggen. Maar het waren er iets minder……. Een hele relaxte dag waar ik lekker op het kleed mocht spelen met alle andere kinderen. Een leuke dag die, volgens mijn vader, veel te snel om ging!!!!!

 

5 Juni

Vandaag mocht ik voor het eerst naar logopedie. Tenminste……een intake gesprek. Dat klinkt allemaal heel duur en ik weet dus ook niet wat dat is. Maar in ieder geval moesten mijn papa en mama praten met een mevrouw over waarom ik  niet zo goed drink uit een beker en waarom ik nog niet praat. Wat deze 2 punten betreft lijk ik dus geen millimeter op mijn vader….. Ondertussen mocht ik lekker rollenbollen op de grond, samen met een heel lang touw wat weer nieuw voor mij was. 1 groot feest!! Plotseling moest mijn jas weer aan en gingen we naar huis!

10 Juni

Op maandag (10 juni) konden we ons opmaken voor een dagje ziekenhuis (lees: VUMC) Mijn papa moest wel werken maar mocht van de directeur(of hoe je noem zoiets??) iets later beginnen. Eerst maar eens Twan uitzwaaien want die mocht op schoolreisje. Wat een grote auto’s stonden daar zeg!! Wel 4 grote bussen!!! Nadat ze allemaal de gele hesjes aan hadden getrokken mochten ze met z’n allen instappen richting sprookjes wonderland in Enkhuizen. Wat had ie er zin in!!!! ZWAAI ZWAAI. Papa en mama dronken thuis nog snel een kopje koffie en toen konden we richting Amsterdam. Heel veel gepraat met allemaal verschillende mevrouwen. En als laatste gingen we weer mijn favorietste behandelkamer in…..bloedprikken. Ik blijf dat toch ZO NIET leuk vinden…. Maar het moet en de uitslagen zullen dan ook snel volgen. Voor diegene die het vergeten zijn, het gaat om de waarde van de hoeveelheid glycine in mijn bloed. Die was de vorige keer met de helft gedaald.

En tot slot wil ik mijn peter en meter van harte feliciteren!!! Zij zijn vandaag 8 jaar getrouwd!! Van harte Mark & Linda.
13 Juni

Vandaag een relaxte dag gehad met mijn papa. Mama ging vandaag werken bij de groentemeneer. De mevrouw van het ziekenhuis heeft gebeld met de uitslag van mijn bloed onderzoek. Ze belde onder het middageten en toen mijn papa ophing vroeg Twan waarom hij zo moest juichen…… de waarde van het glycine was gedaald!!! HIEPHOI!!!! Maar ik weet toch niet wat dat betekent. In ieder geval hoorde ik papa wel tegen Twan zeggen dat de mevrouw zei dat die had gezegd (?) dat zij gehoopt had op 430. Bij Opa Broersen is dat 300, En bij tante Wendy is dat…..ook 300. En bij Ome Lars is dat………eeehhhh ook ….300. Ik denk dat het dan bijna voor iedereen geldt? En ze kwam met het goede nieuws dat mijn waarde gedaald is naar 341.

Oh ja en ik mocht vandaag lekker met Jard, Twan en Nikee in bad. Dat is echt een feest!!!! Ik vind het al leuker worden. Goed mijn haren gewassen want morgen mag ik voor de 2e keer naar de kapper!!!! Alleen nog even tegen mijn mama zeggen dat mijn krullen er niet af moeten!!!

18 Juni

Vandaag een drukke dag voor de boeg. Om half 10 mag ik met mama voor de 1e echte keer naar logopedie. Die zit in Heerhugowaard en dat is niet echt heel ver rijden. Mijn papa slaapt ‘s ochtends maar die mag ’s middags wel mee naar dokter Boersma in het MCA. Een, vervroegde, reguliere controle en dokter Boersma was erg benieuwd hoe het allemaal was gegaan in het VUMC. Ging prima…alleen dat bloedprikken……dat ze daar nog niks op hebben gevonden!! Vindt (met een t) het helemaal niks.

21 Juni

Er is er een jarig HOERA HOERA, dat kan je wel zien dat is Opa Broersen!!!! Hij is al echt heeeeel oud maar hoe oud dat weet ik niet precies. Wat zegt u pap??? Oh 69 hoor ik net. Groot feest en Twan mag ook nog naar een (zijn eerste) kinderfeestje. Zijn grote liefde Iris is er ook en dan moet het wel leuk zijn!!!!

27 Juni

Mijn papa en mama gaan dit weekend naar Concert At Sea. Dat is een 2-daagse festival en dat schijnt in Zeeland te zijn en ze gaan daar met de camper op een camping staan. Saillant (een woord wat je niet zo vaak hoort) details is dat tante Wendy ook mee gaat. En die heeft namelijk een pleurishekel…..vindt het niet zo leuk op campings. Een vriendin van tante Wendy, Esther gaat ook mee. Ja…neee….niet mijn moeder…. en ja die heet ook Esther maar dan zonder H. Ester dus. Beetje verwarrend maar papa had het al over zijn Angels….moeten ze een film van maken….. Maar goed ik mocht dus samen met Twan een paar nachtjes logeren bij opa en oma Baas. Lekker zwemmen in het bubbelbad!!!!

Ik wilde ook zaterdag nog even op verjaardag bij mijn Peter, Mark maar ik doe het maar even via deze weg. Mark van harte gefelicitaart!!!!! XXX

Voor aanstaande maandag (1juli) staat er weer een ziekenhuis bezoekje op het program, het VUMC.

In de volgende maand meer daarover……

Plaats een reactie