Juli 2013

Maandag 01 Juli

Mijn papa en mama zijn inmiddels weer terug van Concert At Sea en ze hebben het heel leuk gehad.  Er waren een heleboel bandjes en omdat ik ze niet allemaal ken was ik ze ook weer snel vergeten. Iets met Blof, Kane, Miss Montreal, Guus Meeuwis en nog een heleboel andere bandjes. Vandaag mogen we weer richting Amsterdam, waar we de gebruikelijke controle hebben. En ja ook weer mijn meest favoriete bezigheid……bloedprikken. Maar voordat gebeuren ging hebben we heel lang gepraat met dr. Wolf en dr. Mulder. Iets te lang naar mijn idee….ik werd namelijk een beetje vervelend. Onder andere is er besproken is dat we, omdat ik het medicijn verre van lekker vindt, mijn papa en mama een gesprek gaan hebben met een medisch psycholoog. Puur vanwege het medicijn gebruik. De doctoren vonden mij er erg goed uitzien en ik kijk ook erg helder. Ik voel me dan ook goed en bijvoorbeeld bij de fysio Jeanette laat ik ook goede dingen zien. Later schoof de diëtiste Anita nog aan. Ook zij had nog wat tips en trucs over het eten en drinken. Al met al een zeer nuttig gesprek…..op naar het bloedprikken dan maar….Ook weer gelukt en woensdag krijgen we telefonisch de uitslag. Huppakee, weer naar huis!!!!

Woensdag 03 Juli

’s ochtends kregen we weer bezoek van mijn fysio. Door omstandigheden was dit alweer 2 weken geleden. En ondanks de 2 weken moest ik niet huilen toen ze binnen kwam…..Veel geoefend en ze was dan ook erg trots op mij…..ik heb zelfs weer even gestaan!!!!!

Vanmiddag ging de telefoon en mijn mama nam op. Mijn papa lag namelijk in bed, want die had nachtdienst. Het was dr Wolf en die verteld dat de waarde van het glycine  weer iets was verhoogd nl. 411. Een kleine tegenvaller en het medicijn hebben we dan ook iets verhoogd. Dit scenario was dan ook al woensdag besproken, dus mijn mama wist er al van. Een kort gesprek was het resultaat  en we gaan gewoon door waar we mee bezig waren.

Zondag 7 Juli

Toen ik ’s ochtends wakker werd waren mijn ouders al druk in de weer. Gesleep met tassen en ik hoor ze zeggen” moet deze zwembroek ook mee?’ We zullen toch niet op vakantie gaan???? DUS WEL!!!! JIPPIE!!!! We gaan rond 10:00 op weg naar de chalet van opa en oma Broersen in Vierhouten. We gaan daar 2 weken lang genieten van hun paleisje en ik heb er ook erg veel zin in.

Woensdag 10 Juli

Vandaag komen Jard, Nikee en tante Wendy een nachtje logeren want mijn papa is morgen jarig. Ze hebben ook een cadeautje mee en mijn papa moet mee helpen tillen…(?) De klep van de bus gaat open en er ligt een HEEEUL groot, ingepakte doos in. Het scheen erg zwaar en ondanks dat mijn papa te sterkste papa van de wereld is, lukt het maar moeizaam om het cadeau de bus uit te krijgen. En opeens………TADA……springt Sandra uit de doos. Wat een verrassing zeg. Die heeft voor mijn papa helemaal een vrije dag genomen..is dat niet lief. Ik vind het wel stoer want Sandra heeft dus de hele weg in de doos gezeten…..toch?? ’s Avonds lekker met z’n allen barbecuen!!

Donderdag 11 Juli

‘Er is er een jarig hoera hoera’ klinkt het al om 08:45 in de slaapkamer van mijn vader en moeder. Een compleet orkest incl ikzelf zingen mijn papa heel hard toe. De buren moeten het gehoord hebben. Na alle cadeautje uitgepakt te hebben gingen we met z’n allen ontbijten. Ook nog gezwommen met Sandra, tante Wendy, Jard, Nikee, Twan en mijn papa en mama en ik vind het helemaal leuk dat zwemmen. Lekker spetteren en spatteren!!

Zaterdag 13 Juli

Vandaag komen opa en oma Baas een weekendje bij ons op de camping staan. Ze hebben zo’n hele grote soort caravan met 4 wielen waar je ook in kunt sturen, slapen maar ook kunt koken en douchen. Echt een mooi ding waar Twan ook nog een nachtje mag logeren.

Vrijdag 19 juli

Vandaag moeten we alweer naar huis. De vakantie zit er op en gelukkig blijven we nog de hele dag en gaan we ’s avonds pas naar huis. Lekker nog even naar de Mac en nadat de zeer chagerijnige mevrouw van die fastfood keten mijn eten heeft opgewarmd(tis nog steeds koud) kan ik eindelijk mijn snijbootjes opeten. Op naar mijn eigen bedje!!!

Zondag 21 juli

Nadat we Opa en Oma Baas hadden uitgezwaaid(die gaan 3 weken naar Zweden…..waar ligt dat eigenlijk #ikmoetnogzoveelleren), gingen ik, Twan en mijn papa en mama richting….het strand!! Twan had tante Wendy gebeld en die had daar ook wel oren naar. Het was goed warm vandaag ‘dus kunnen we lekker bakken’ hoorde ik haar nog tegen Twan zeggen. Ome Patrick moest zijn zwembroek nog even zoeken en Jard en Nikee waren druk hun emmers enzo aan het inpakken. Op naar Callantsoog. Wat een heerlijke dag was het zeg. Ik was heel zoet in mijn badje, waar een klein laagje water lag. Met dank aan Jard, Twan en Nikee voor het vele malen lopen. Iets met water naar de zee dragen (?)…..

Woensdag 24 Juli

Mijn papa en mama moeten vandaag naar een psygoloog mevrouw die heel goed kan praten in het ziekenhuis in Amsterdam. Niet voor hunzelf maar voor mij. Ik vind(zonder de t 😉 ) dat medicijn namelijk ongelofelijk vies en drinken vind ik sowiezo niet leuk om te doen. Na 1 1/2 uur zijn ze klaar met praten en komen ze mij weer bij ome Patrick en tante Wendy ophalen.

Dinsdag 30 Juli

Het mooi weer houd(was dit nu wel met een t??) aan en we besluiten om wat leuks te doen met het gezin. Qualitytime zou mijn vader zeggen…. Op naar…???>>>> Linnaeushof!!! Mijn papa was er jaren/eeuwen geleden geweest en het leek hem wel weer eens een keer leuk om naar de grootste speeltuin van de Benelux te gaan. Geen woord teveel gezegd hoe leuk het daar was. Echt super genoten. En zelfs nog samen met mijn grootste vriend in de bots wagens gezeten……

Plaats een reactie