December 2013

5 December

Hoe kan het ook anders?? SINTERKLAAS komt!!!! Ook dit jaar heeft hij ons huisje weer weten te vinden. Die man moet toch echt een hele goede Tom Tom hebben.  Dit jaar vieren we het samen met ome Patrick, tante Wendy, Jard en Nikee. (met een streepje op de e. De eerste e welteverstaan….) Sinterklaas heeft een DVD door de brievenbus gegooid. En nu we het toch over de brievenbus hebben…..als de deur naar de hal open staat ben ik echt vet super snel bij de brievenbus!!! Stop ik dan lekker mijn hand in en mijn vader wordt dan al weer nerveus omdat hij dan weer denkt dat ik blijf vastzitten met mijn hand in de brievenbus……zucht….gebeurd echt niet hoor, pap!!!!! Maar we waren bij de DVD…..die wordt afgespeeld en Jard, Twan en Nikee zitten in trance voor de buis. Dan opeens…….rennen naar de auto. Daar schijnen de cadeautjes te liggen, zegt Sinterklaas. Maar daar lag maar 1 cadeautje voor iedereen. Wat volgde was een speurtocht door het hele huis!!! Zo wordt er in de wasmachine gezocht naar cadeautjes. Als laatste moeten we naar het bed van papa en mama. Aldaar…….onder de dekens…….echt niet normaal meer. Wat een boel cadeautjes!!! De beide papa’s moesten aardig aan het sjouwen om alles beneden te krijgen.

Ik word echt mega vet verwend en datzelfde geldt ook voor Jard, Twan en Nikee!!!!!! Wat is Sinterklaas toch ook een lieverd!!!!!

12 December

HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!!!! Ik ben jarig en wordt alweer 2 jaar. Het is vandaag groot feest en ’s ochtends als ik wakker wordt is de hele kamer versierd (zou Sinterklaas nog niet naar Spanje zijn vertrokken??) en wat volgt is een hele leuke dag. En niet geheel onbelangrijk, WEEEEEERRR cadeautjes!!! Taart eten doen we ook en als de eerste vistite om 10:00 al verschijnt, is mijn verjaardag toch echt begonnen. Tot 17:00 is er visite en wederom ben ik weer ontzettend verwend!!! Bedankt allemaal!!!!!

16 December

Maandag mag ik samen met mijn papa en mama naar de oogarts. Niks ernstig alleen hebben ze begin dit jaar, toen de medische molen opgang kwam, gevraagd of ik rond mijn 2e verjaardag terug wilde komen. Inmiddels ben ik dus 2 en mochten we een retourtje Alkmaar ondernemen. Nadat we binnen kwamen kwam het syndroom van de witte jassen weer om de hoek kijken. Dat blijf ik toch niet zo heel leuk vinden. Helemaal als de oogarts een lok van mijn prachtige witte krullen opzij schuift (‘niet aan mijn hoofd zitten’) om in mijn oog te kijken. Eerst de jas maar eens uit, aldus de oogarts. Dat ging al een stuk beter en we stonden in een wip en een drip weer buiten. Ook weer weest!!!!!!

Kerst

Tijdens de kerst dagen moet mijn papa werken, De gebruikelijke feestiviteiten staan op het program en zo zien we in 2 dagen de  beide opa’ s en oma’s. Lekker gezellie!!!!!

31 December

Op het einde van de middag gaan we met z’n allen naar Ome Jan Armijn en Tante Ingrid. Vanavond gaan we daar met z’n allen oud op nieuw vieren. En Ome Hans, Tante Angelique, Rick, Mats en Mara komen daar ook. De heel avond lekker spelen en spelletjes doen. Ik mag daar bedje slapen in het camping bedje. Ik ben niet wakker van het vuurwerk geworden want dat vindt ik toch helemaal niks. Twan wel en die mag dan ook de hele avond op blijven. Net als alle andere kinderen overigens. Ik heb ’s nachts om 02:00 mijn papa en mama gelukkig nieuwjaar gewenst!!!! Het gaat een top jaar worden!!!!!! Dat beloof ik…….

Plaats een reactie